Про це він розповів в інтерв’ю на каналі Остапа Дроздова й поширив на своїй сторінці у Telegram.

За словами генерал-полковника, Василь Бурба, по суті, розповів про методи та засоби розвідки та озвучив навіть імена, яких взагалі не варто було називати. Анатолій Матіос підкреслює, що у Василя Бурби не було права робити такі гучні заяви на цю тему. «А Мар’яна Безугла викликає людей, на яких мішень висить за їхню роботу. А на будь-кому, хто під час війни займається розвідувальною діяльністю, висить мішень», - додає він.

Як зазначає правник, це загрожує будь-кому і особливо тим, хто причетний до прифронтової розвідки. Зокрема, у приклад він наводить Головне управління розвідки, тому що його робота проходить не в Україні, а за лінією фронту.

Окрім цього, Анатолій Матіос вказує на інші проблеми: «Багато фейків, які розповсюджуються завдяки такому друшляку, коли звідти тече все, що тільки може і не може. Як можна таємні документи загубити?». На його думку, потрібно шукати не тих, хто винесли, а тих, хто дозволив цьому відбутися.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Матіос розповів про іноземних агентів та шпигунів, які працюють на території України.

Також Знай.ua писав про те, що Подорожній прокоментував заяви Бурби щодо розслідування Bellingcat у справі «вагнерівців».