Про це він розповів на своєму каналі.

«Восьма річниця Революції Гідності збіглася у часі з оприлюдненням фільму компанії Bellingcat, що розслідує справу вагнерівців. А програма «Свобода Савіка Шустера» стала справді інформаційним вибухом», - нагадав Подорожній.

За його словами, попередні інформаційні потуги розкрутити цю справу не мали адекватного проблемі резонансу. Він додав, що в названій програмі колишній начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Василь Бурба зробив гучні заяви, які активно обговорювались у суспільстві та медіа.

«І це дало привід суспільству вважати, що в Офісі президента є кріт. Звісно, що ці звинувачення влада має спростувати», - вважає Подорожній.

При цьому, зазначає експерт, при сьогоднішній ситуації владі буде складно це зробити, оскільки довіра суспільства доволі низька, враховуючи попередні суперечливі заяви зі сторони представників влади.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

«А що ж сам Бурба? Очевидно, ми є свідками народження нового політика, який почне зростати настільки, наскільки видимим буде тиск на нього. Звісно, він зможе набирати політичної ваги, особливо у світлі його поки захисту, а згодом і підтримки з боку іноземних дипломатичних представництв в Україні», - зазначив Подорожній.

За його словами, на руку Бурбі зіграє те, що в Україні зберігається запит на обличчя, які не були в політиці. Крім цього, додав політтехнолог, Бурба є розвідником, компетентною людиною і загалом є гарним кандидатом в очах виборця.

«Не здивуюсь, що під такого кандидата знайдуться достатні ресурси. Тим більше, що ці інвестиції виправдаються з прибутком», - додав Подорожній.

Як повідомляв Знай.ua Руслан Бортник заявив, що розслідування про вагнерівців було предметом торгів.

Також Знай.ua публікував слова Михайла Чаплиги: Нам кажуть, що шістсот британських спецназівців буде чомусь розміщено в Україні.