Ексрозвідник Головного управління розвідки Роман Червінський заявив, що якщо президент України Володимир Зеленський справді дзвонив самопроголошеному президентові Білорусі Олександру Лукашенку у справі "вагнерівців", то є запис їхньої розмови.

Про це він розповів в ексклюзивному інтерв'ю журналістці Христині Бондаренко на YouTube-каналі “Христя”.

“Якщо дійсно Лукашенко має записану розмову з Зеленським, у якій Зеленський йому дзвонить і каже: “У тебе на території знаходяться “вагнерівці”, вони хочуть зробити революцію”... Якщо ця розмова є і вона була проведена до затримання “вагнерівців”, і вона є у Лукашенка в записі (а це рівень переговорів двох президентів і розмови зберігаються), то він має фактично доказ того, що, це ми припускаємо, що Зеленський зрадив своїх розвідників, зрадив свою операцію”, - сказав Роман Червінський.

За його словами, якщо Олександр Лукашенко опублікує запис розмови, то цим він доведе зраду президента.

“Таким чином він може впливати на рішення Зеленського, який зараз при владі. Він може змусити його купувати електроенергію, що зараз відбувається. Робити якісь інші речі. Це небезпечно, якщо справді такий запис є”, - додав Роман Червінський.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Тарас Чорновіл розповів, чи Україна може налагодити відносини з Білоруссю.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Михайло Чаплига зазначив, що Лукашенко заробляє електрикою стільки ж, скільки Україна на ній втрачає.