Юрист Андрій Вігірінський розглянув питання про те, якою логікою керується українська опозиція, яка раніше загрожувала президенту новим Майданом, але потім змінила свою позицію.

Свою думку він висловив у програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?».

«За нашою опозицією я не помічав особливої розсудливості. Важко знайти таку частину опозиції, яка захищала б президента від її іншої частини, нехай навіть це було б у її інтересах. Саме слово «Майдан», на мою думку, у нас уже девальвоване. Минулий Майдан був як форма цивілізаційного вибору. Люди тоді були розчаровані: вони прагнули до Європи (хто за чим, але прагнули всі), вони ухвалили рішення, а їх обдурили. Приводом стало побиття студентів. Але зараз не можна сказати, що ми стоїмо перед вибором такого рівня. НАТО – зовсім не та тема. Навіть якщо Зеленський запропонує прибрати цю тему із публічної риторики, жодної реакції не буде», - вважає Андрій Вігірінський.

На його думку, зараз наше суспільство не перебуває у такій ситуації, у якій вирішується його майбутнє.

«Я не бачу зараз підстав для заворушень у країні та неконституційної зміни влади. У суспільстві немає проблемного питання, яке могло б призвести до цього. Комунальні тарифи не викличуть масового протесту, бо український споживач завжди має опцію «не платити»», - зазначає Андрій Вігірінський.

Популярні новини зараз
З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він розглянув перспективи прийняття України до НАТО.

Також Знай.ua повідомляв, що, за його словами, необхідно розуміти сенс боротьби з олігархами