Свою позицію він висловив у програмі Руслана Бізяєва «Культ особистості».

«Одного разу я разом з одним зі «слуг народу» брав участь у телеефірі, де обговорювалася заява секретаря РНБО Данілова про те, що Україна колись вступить до НАТО. Коли настала моя черга говорити, я помітив: прогнозувати майбутнє, тим більше у такій країні, як Україна, яка постійно перебуває у якихось ризиках – заняття невдячне. «Слуга» звинуватив мене у маніпуляції та послався на те, що курс на вступ до НАТО записаний у Конституції України. Ось на такому рівні планування влада працює. По-перше, про курс у НАТО сказано у преамбулі до Конституції, яка не має прямої дії – на відміну від решти тексту. До того ж Конституція України не може до чогось зобов'язувати інші країни. Записавши в неї це положення, ми зобов'язали себе діяти так, щоб вступити до Альянсу, але це вже справа його членів, приймати нас туди чи ні», - каже юрист.

Він висловив обурення легковажним ставленням влади до цього питання.

«Прагнути до вступу до НАТО ми, можливо, будемо і через сто років. А зараз «слуги» на цю тему повторюють тези Петра Порошенка – ті, за які його не обрали на другий термін», - наголошує Андрій Вігірінський.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він прокоментував витівку народного депутата Гео Лероса на засіданні парламенту.

Також Знай.ua повідомляє, що, на думку Вігірінського, кадрові перестановки потрібно робити не в уряді, а в Офісі президента.