Свою думку він висловив у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«Лерос спробував дограти свою роль борця з корупцією в Офісі президента до кінця. Але при цьому він не знайшов нічого кращого, ніж показати главі держави середній палець. Мені здається, якби він справді приміряв на себе цю роль, йому на той час слід було б оприлюднити якийсь новий факт корупції. Такий флешмоб підхопили б усі засоби масової інформації. На мою думку, наразі вже не залишилося таких ЗМІ, які готові пробачати ОП якісь прорахунки. Але азарту та творчої натури Гео Лероса не вистачило на щось більше», - вважає експерт.

Саму витівку нардепа він розцінив як «жест розпачу».

«Так чинять у тому випадку, коли більше себе проявити ніяк не можуть. Лерос йшов у політику як противник Порошенка, але виступав його каналах. А тепер він виходить у тираж, бо вже не має доступу до інсайдерської інформації. Лерос тільки записує ролики, які може хтось дивиться, а може, і ні», - каже Андрій Вігірінський.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він заявляв, що кадрові перестановки слід робити не в уряді, а в Офісі президента.

Також Знай.ua повідомляв, що Вігірінський розповів про особливості управління Міністерством оборони.