Керівник Центрального штабу Національного Корпусу Максим Жорін розповів, що українська нація тримається на традиційних цінностях суспільства.

Про це він розповів на Youtube-каналі «Національний Корпус».

«Ззовні вони (ЛГБТ-спільнота, - Ред.) декларують боротьбу проти репресій та утисків своїх прав, але на практиці займаються нав’язуванням нових псевдоцінностей, які повністю нівелюють інститут родини, материнства та батьківства і навіть самого поняття біологічної статі», - зазначив Максим Жорін.

За словами Максима Жоріна, завдяки традиційним цінностям й існує саме українська нація, тому їх треба захищати.

«Спочатку все це презентується, як донесення позитивної інформації про ЛГБТ-групи, але в реальності наповнення цих програм направлене виключно на донесення однієї думки: «порушення психосексуального розвитку – це нормально», - сказав Максим Жорін.

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Як зазначив Максим Жорін, Національний Корпус презентував законопроєкт, який направлений на захист дітей.

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Білецький розповів, що є головним обов'язком міністра оборони.

Також Знай.ua повідомляв, що у Нацкорпусі прокоментували ухвалення закону про спрощене отримання громадянства іноземними добровольцями.