Економіст Олександр Гончаров розповів, що Національний банк України цього року втратив збиток, хоч у попередньому році приніс до бюджету значну суму грошей.

Про це він розповів у програмі Олександра Кочеткова «Валіза пророка».

«Національний банк України за 6 місяців 2021 року показав збитки у розмірі 10,8 мільярди, а за підсумками 9 місяців 25,1 мільярда гривень збитку. Я сам перебуваю у повному невіданні, що відбувається», - наголосив Олександр Гончаров.

За словами експерта, минулий рік для Національного банку був успішнішим: у 2020 році Нацбанк показав прибуток у 116 мільярда гривень та заплатив до бюджету 24,4 мільярда гривень.

«З цього року Нацбанк має заплатити 13,6 мільярда – звідки він візьме ці гроші, якщо немає прибутку? Я взагалі не розумію, чому президент і РНБО у зв'язку з цим не збирають засідання та не з'ясовують, чому відбувається таке колосальне падіння на всіх рівнях, де здійснюється державне управління», - сказав Олександр Гончаров.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще

Як зазначив економіст, влада заявляє про позитивні економічні показники, але, на думку Олександра Гончарова, це популізм, тому що насправді економіка не в кращому стані, а серйозні структури, наприклад Нацбанк, зазнають збитків.

Як повідомляв Знай.ua, Олександр Кочетков заявив, що щойно доходить справа до виборів, то на розумну частину свідомості українців опускається шторка.

Також Знай.ua повідомляв, що Олександр Новохатський розповів які плани у світових гравців на Україну.