Про це він розповів у новому випуску програми «Головне» на каналі MY.UA з Катериною Павловою.

«Унікальність України пов'язана з унікальністю українців, у нас справді формувалася століттями нація та менталітет. І наша територія в цьому багато до чого зобов'язувала, бо через Україну прокочувалися зі Сходу на Захід, із Заходу на Схід та з Півночі на Південь різні завойовники, а також торговці. В українців виробилися дивні якості, які дозволяли на той час виживати, а зараз вони нам ікаються. Адже українці надзвичайно практичний народ у житті та у побуті», - повідомив Олександр Кочетков.

Політтехнолог сказав, що щойно доходить справа до виборів, то на розумну частину свідомості українців опускається шторка. І більшістю українців починає керувати емоційна частина, вважає він, одразу включається «вірю – не вірю», він мені подобається, і він симпатичний. І це сумно, тому що ти ж обираєш людину, яка визначатиме твоє життя на найближчий період, наголосив він, а у нас багато хто голосує серцем, і ніхто не читає жодних програм.

«Звісно, оскільки ніхто не читає жодних програм і голосують люди серцем, то можна цілком спокійно все це відкидати. Насправді політичний маятник хитається то в один патріотичний бік, потім хитнувся в космополітичний бік під час правління Януковича. І Україна зараз перебуває на порозі, бо існують провали та кричущі зашквари влади. І вони настільки очевидні, що пробиваються через емоційну частину до тієї розумної частини свідомості щодо політики. І оскільки Україна перебуває на порозі, то розумна частина почне працювати більше», - резюмував Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Валентин Гладких зазначив, що значно більший вплив на редакційну політику та роботу журналістів мають власники.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Ярослав Макітра заявив, що якби політик говорив гарні речі, і це не давало б результату, він би їх не говорив.