Про це він розповів у програмі Олександра Кочеткова «Валіза пророка».

«Ми живемо на перетині найкоротших шляхів між сторонами світу на Євразійському континенті. Підґрунтя в тому, що існує два типи планів на це «перехрестя». Один план називається «міст», - зазначив Олександр Новохатський.

На думку експерта, перший план полягає в тому, що над Україною образно буде міст, який з'єднуватиме Захід і Росію.

«Є другий тип планів на цю територію, який називається – «простір, що генерує певний тип економічних відносин». Під будь-які економічні відносини потрібна певна соціальна структура, яка контролюється певним типом державного устрою», - сказав Олександр Новохатський.

Як зазначив політолог, ще з 90-х років триває трансформація України в якийсь певний тип території, який догодить світовим гравцям. За словами експерта, другий план включає те, що з України формують інструмент для структурування економічних відносин у нашому регіоні.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Микола Волковський розповів, чи можна закінчити війну на Донбасі дипломатичними методами.

Також Знай.ua повідомляв, що Олександр Гончаров розповів про важливість гідної оплати праці для військових.