Про це він розповів у програмі «Акценти» з ведучою Тетяною Резвін.

На думку політолога, домовитися з Росією дипломатичними методами важко, але можливо, тим паче, що папа Римський може прийняти в себе переговори Путіна із Зеленським.

Тим не менш, переконаний Микола Волковський, навряд такі прямі переговори дадуть позитивний результат. «Якщо вже зустрічатися, то потрібно проговорювати певний план дій, який запропонує російська та українська сторони. Якщо буде консенсус та узгодять порядок денний, де перша тема буде присвячена Донбасу, а друга Криму, якщо вони будуть готові на ці теми розмовляти, це буде плюс», - міркує він.

Політолог вважає, що Росія не буде підтримувати формат, який запропонує керівництво України, і навпаки. Як він пояснює, потрібно відстоювати Крим, що він справді український, на що ніколи не піде російська сторона. А відтак, запитує Микола Волковський, про що говорити, якщо оминати тему Донбасу та Криму.

Він зазначає, що союзники України можуть представляти її інтереси та вести переговори, а тим часом самі українці й надалі віритимуть у перемогу дипломатії. «Я гадаю, що Кримська платформа продовжиться зараз – це 43 країни плюс чотири організації. Вона буде розширюватися та сподіваюсь ще більше країн будуть приєднуватися до Кримської платформи. І ми ще раз об'єднаємось та скажемо, що Крим – це Україна», - констатує Микола Волковський.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кочетков заявив, що Кремль хоче зробити з України другу Білорусь.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв пояснив, що потрібно зробити перед тим, як реінтегрувати Мінські угоди.