Лідер партії 5.10 Геннадій Балашов розповів, що за минулий рік держава стала дуже жорсткою і небезпечною, особливо для людей, які мають гроші.

Про це він сказав у програмі «По делу» з Любов'ю Завальнюк.

«Основною ідеєю виборчої кампанії Зеленського, 73 відсотки під це віддали голоси, – це навесні саджати. Ці ідеї дійшли до кульмінації якраз у 2021 році. Прийнято багато законів, і влада до кінця року таки почала переслідувати опозицію, політичних супротивників і реально саджати. Спочатку була націленість на олігархів, але насправді на весь багатий клас країни. Тому що Януковича вигнали, його оточення вигнали, пограбували донецьких», - каже він.

Закінчилися багаті люди з того боку, почали грабувати трохи нижче. Радар опустився, зазначає політик.

«Прийшли, переважно, законники, і вони намагаються законним способом пограбувати населення та багатий клас. Це призводить до того, що населення буде біднішати, але держава зміцнюватиметься. У 2021 році держава стала сильнішою, потужнішою, жорсткішою. Фіскальна дисципліна зростає, побори з людей зростають, тарифи зростають. Це символізує те, що держава зміцнилася. ВВП зріс майже 200 тисяч доларів. Крім того, до бюджету почало надходити більше, тобто податкове навантаження на людей зросло», - перераховує Геннадій Балашов.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

В результаті руйнується малий та середній бізнес.

«Самозайнятим ніде влаштуватися, а багатий клас збирає манатки і тікає з цієї країни, бо тут, судячи з усього, у 2022 році ми годуватимемо прокурорів. Все, що ми налаштували за 30 років – це шалена податкова система, яка дозволяє сьогодні кошмарити всіх, хто ще вчора перебував у тіні і вирішував питання схемами. Схеми закінчуються, тому держава стає сильнішою, небезпечнішою», - робить висновок він.

Знай.ua повідомляв, що Геннадій Балашов розповів, як влада почала кошмарити тих громадян, які мають гроші.

Знай.ua повідомляв, що Сергій Гайдай вважає, що Рада штампує закони для тіньової держави, а не для громадян.