Керівник Черкаського осередку Національного Корпусу Дмитро Кухарчук розповів, як на нього вплинув досвід перебування у СІЗО.

Про це він розповів на каналі «Politeka online».

«У нас судова система відстоює інтереси олігархів, але іноді вони, закриваючи квартал, просто беруть людей та паяють їм все що завгодно. Таких людей насправді багато, вони сидять», - зазначив Дмитро Кухарчук.

За словами Дмитра Кухарчука, його досвід перебування у СІЗО по звинуваченню у неправомірних діях під час акції протесту 24 серпня є навіть корисним.

«Я думаю, що влада таким чином намагається показати своє верховенство не лише мені та Національному Корпусу, а усьому населенню: «якщо будете говорити зайве – будете заїжджати». На мене це подіяло абсолютно у зворотному напрямку», - підкреслив Дмитро Кухарчук.

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

Як зазначив Дмитро Кухарчук, він не вважає, що ув’язнення негативно вплинуло на нього, а навпаки, думає, що це його більш «розізлило» у сенсі мотивації.

Як повідомляв Знай.ua, вінницький Нацкорпус організував акцію протесту проти колаборантів.

Також Знай.ua публікував заяву Максим Жоріна, що традиційні цінності потрібно захищати.