Політичний експерт Руслан Бізяєв поділився своїми враженнями від нещодавньої пресконференції російського президента Володимира Путіна та висновками, на які вона наштовхує.

Коментар експерта було надано у програмі «Розвилка».

«Путін заявив: приймете ви мої пропозиції чи ні, ми діятимемо по-своєму, як вважаємо за потрібне. Щоправда, він не уточнив, як саме діятиме Росія. Проте очевидно, що Путін поки що не збирається загострювати ситуацію в Україні військовим способом. Також помітно, що він для себе розділяє український народ та українську владу. Недарма він стверджує, що Зеленський «підпав під вплив «нациків» – втім, залишимо цю заяву на совісті Путіна. Як я розумію, він зараз не виключає до кінця можливість прямих переговорів із Зеленським», - вважає Руслан Бізяєв.

Також він прокоментував стан справ у зоні військового конфлікту з Росією.

«Ситуація на Донбасі зараз повернулася туди, де вона була у 2020 році. Європа та міжнародні організації, як вони стверджують, контролює стан справ, але Росія наполягає на імплементації політичної частини Мінських угод. А цей процес залишається там же, де й був, тобто ніде», - зазначає Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Олег Постернак розповів, від чого залежить результат наступних виборів.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Руслан Бізяєв заявив, що боротьба з олігархами відбувається лише у медіа.