Адвокат Євген Солодко розповів, чому президенту України Володимиру Зеленському необхідно оточити себе розумними професійними людьми.

Про це він сказав в ефірі програми "Конституційна кухня" з Геннадієм Друзенком.

Євген Солодко зазначив, що хоч Володимир Зеленський і видає дещо дивні укази про санкції, але він все одно ставиться до президента з симпатією.

“Я все ж таки відношусь з певною симпатією до нього. Тому що людина, яка наважилась так змінити своє життя, заслуговує на повагу. Зараз я розумію абсолютно, що він не розумів, що з ним буде, в якому оточенні він опиниться, і які справи йому доведеться розв’язувати, на якому рівні спілкуватися. Це зрозуміло, він не професійний політик”, - сказав Євген Солодко.

За його словами, Володимир Зеленський жив в зовсім іншому світі, який був іронічним та талановитим.

Популярні новини зараз
Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

“Порада. Все ж таки, поруч потрібні люди розумні, які знаються на своїй справі. І не можна ухвалювати певні документи, і робити певні вчинки, такі, як робляться зараз. Тому що, якби я був його юридичним радником, штатним чи позаштатним, я б писав про те, що я заперечую. В тому числі проти санкцій. Тому що це юридично абсолютно не виважена конструкція”, - додав адвокат.

Як повідомляв Знай.ua, журналістка Вікторія Панченко розповіла про причини відставки міністра економіки Олексія Любченка.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Владислав Дзівідзінський заявив, що інформаційна влада одна з найсильніших в Україні.