Голова консалтингового агентства Karyzhsky Communications Максим Карижський поміркував над причинами проблем у відносинах України із США та загалом прокоментував ситуацію.

Про це він розповів у програмі «Романенко. Бесіди».

Як зазначає гість програми, не варто розраховувати на відновлення діалогу України з РФ, оскільки таку позицію зайняв Кремль і конкретно Путін. До того ж, додає він, поки немає й жодних передумов для хоч якихось змін у цьому плані. «Доводиться констатувати, що зараз, після ультиматуму Путіна, Україна змушена чекати, що за неї вирішать інші», - стверджує Максим Карижський.

А відтак, констатує експерт, зараз Україна втратила свою суб’єктність на міжнародній арені. «Проте проблема полягає у відносинах України не лише із Росією, а й із Заходом, де ключову роль відіграють США», - повідомляє він. На думку Максима Карижського, важко припустити, як можуть налагодитися українсько-американські відносини. Принагідно він згадує, що під час зустрічі із Байденом Зеленський взяв на себе зобов’язання призначити керівника САП до Нового року, але не зробив цього.

Все це, підкреслює гість програми, змушує США замислитися над тим, чи заслуговує керівництво України взагалі на довіру. Тому й немає двосторонніх відносин, додає Максим Карижський, як із РФ, так і із США. «Принаймні, немає надійних відносин. Немає не в останню чергу тому, що лідери української держави не дотримуються слова, а це неприпустимо», - пояснює він.

Популярні новини зараз
Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Карижський розповів, у чому відмінність культурних воєн в Україні та США.

Також Знай.ua писав про те, що Дзівідзінський розповів, з ким Україні зараз потрібно зміцнювати співпрацю.