Голова консалтингового агентства Karyzhsky Communications Максим Карижський розповів, що у Сполучених Штатах Америки також є культурні війни, як і в Україні.

Про це він сказав в ефірі "Романенко Бесіди" з Юрієм Романенком.

“Цікаво, що культурні війни, які є у нас про минуле, пам'ятники, назви вулиць, героїв – так само і з цих же тем повністю розгорнуті зараз і в американців. Але ось у чому різниця, у США ці теми припливають до Вашингтона з місцевих зіткнень”, - сказав Максим Карижський.

Він зазначив, що у США ці проблеми відображаються спокійніше, і лише радикально налаштовані члени Конгресу використовують їх.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

“А в Україні так вийшло, що ще до 2014 року центральна влада та лідери держави поклали тему культурних відмінностей між країною в основу своєї політичної популярності. І вийшла в результаті у нас різниця, що федеральний уряд Сполучених Штатів займається політикою та програмами, як уникнути енергетичної кризи, побудувати військову інфраструктуру для протистояння з Китаєм, а у нас це все пішло на другий план”, - додав Максим Карижський.

За його словами, у США акцент на культурні війни робиться на рівні районів, а в Україні він є частиною публічної політики центральної влади.

Як повідомляв Знай.ua, Максим Мельничук розповів, чи аграрна країна може стати успішною.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Руслан Рохов переконаний, що Україна потребує конституційного редизайну.