Лідер Національного Корпусу Андрій Білецький заявив, що влада повинна ставити питання обороноздатності на першому плані.

Про це він розповів у своєму блозі.

«За інформацією британського видання Daily Express Сполучене Королівство готується вивести з України всіх своїх військових, як тільки відбудеться наступ РФ. Напередодні міністр оборони Бен Уоллес назвав «малоймовірним» те, що Захід у разі масштабного вторгнення Росії допоможе Україні військами», - зазначив Андрій Білецький.

У публікації сказано, що Велика Британія є однією з країн, які гарантують збереження нашої територіальної цілісності відповідно до Будапештського меморандуму. Але, як зазначив Андрій Білецький, Британія не збирається нам допомагати власними збройними силами у разі наступу РФ.

«Коли західні дипломати та керманичі кажуть, що це РФ руйнує основи міжнародного права – то вони забувають і про вклад своїх держав у нинішню кризу світопорядку. Адже, невиконання даних раніше безпекових гарантій західними державами відкриває скриньку Пандори, яку стримував банальний страх перед збройними силами США і руйнівними економічними санкціями ЄС. Хто в глобальному плані тепер заважає Китаю окупувати Тайвань, або Пакистану – Кашмир, а Росії – нові території України?», - підкреслено у публікації.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

На думку Андрія Білецького, наразі часи панування права закінчилися, а прийшли часи панування сильного, тому питання обороноздатності повинне бути у пріоритеті для влади.

Як повідомляв Знай.ua, Вінницький Нацкорпус організував акцію протесту проти колаборантів.

Також Знай.ua повідомляв, що Максим Жорін закликав захищати традиційні цінності.