Керівник Луганського осередку Національного Корпусу Владислав Кирилов заявив, що проти нього ведеться справа з метою припинення ним його суспільно-політичної діяльності, а також припустив, хто є замовником справи.

Про це він повідомив у своєму Facebook.

«З Генеральної прокуратури мені повідомили, що готується відповідна підозра. Прокурори у своїй публікації ідентифікували мене, вказали мій вік і статус керівника партійної організації, якому вручили підозру. Використовуючи свої інформаційні канали, явно надали кримінальній справі політичного контексту – дякую, що не забуваєте про мене ні на хвилину», - наголосив Владислав Кирилов.

За словами Владислава Кирилова, він неодноразово отримував повідомлення, що якщо не припинить свою громадсько-політичну діяльність, то справу проти нього буде відновлено.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

«Замовник мого судилища Володимир Струк, а механізм тиску – ГПУ України. За день до суду Луганська обласна прокуратура розпочала інформаційну роботу щодо мене», - наголосив у публікації Владислав Кирилов.

Як відомо, Володимир Струк – мер міста Кремінна Луганської області. На думку Владислава Кирилова, ця справа ведеться, щоб він припинив свою політичну діяльність.

«Ми вибрали свій шлях і йдемо ним до кінця, незважаючи на всі гидоти, які приготувала система, ми стаємо сильнішими. У потрібний період наш вік, ентузіазм і набутий досвід ляжуть в основу порятунку України від таких, як ви! Рідної країни я покидати не збираюся, але, дивлячись на вас, прислужники, це щороку роблять мільйони українців!», - зазначив Владислав Кирилов.

Як повідомляв Знай.ua, Вінницький Нацкорпус організував акцію протесту проти колаборантів.

Також Знай.ua повідомляв, що Максим Жорін закликав захищати традиційні цінності.