Політтехнолог Петро Охотін розповів, що 2021 рік в Україні став роком страху за здоров’я, життя та фінанси.

Про це він сказав в ефірі програми “Мотив” з Юрієм Подорожнім.

“Якщо ми говоримо про 2021 рік, я б його назвав роком страху. Ми з політтехнології, піраміди Маслоу, поведінкового біхевіоризму розуміємо, що страх – це один з найбільших мотивів. Чому страх? По-перше, пандемія. Тільки ми подолали попередні штами, отримали перші вакцини, і те з великим скрипом – приходить вірус “Омікрон”. І ми бачимо, що це впливає на геополітику”, - сказав Петро Охотін.

Він зазначив, що, окрім страху за здоров’я, українців також хвилювали і інші страхи.

“Основний страх – це російська воєнна агресія. Тобто коли нам прямо говорять різні розвідки світу, в тому числі наша, що може бути напад. По-друге – енергетична криза. Ні я, ні ви, ні ваші глядачі не хочуть повертатися в далекі 1990-ті, коли світло виключене, керосинова лампа і якісь свічки. І третє, не менш важливе, це економічна криза. Тобто є страх, що нам не буде за що жити”, - додав Петро Охотін.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

За його словами, страх щодо фінансового благополуччя спостерігається не тільки в Україні, а й в Португалії, Вірменії і Литві.

Як повідомляв Знай.ua, медіум заявила, що ви повинні полюбити себе, і тоді вас любитимуть усі довкола.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що РГК підбила перші висновки щодо конкурсів до Бюро економічної безпеки України.