Регресолог, енерготерапевт Таїсія Мельник розповіла, чому людині важливо знати про досвід своїх минулих втілень.

Про це вона розповіла у новому блозі на Youtube з Ноною Мусалян.

«Регресія – це подорож не лише в минулому житті, а й у справжньому також. Якщо ми розглядаємо подорожі справжнім життям, то люди можуть заходити в давні, дитячі чи перинатальні спогади. Людям, які не знайомі з практиками та медитаціями, дуже складно зрозуміти процес регресії», - розповіла Таїсія Мельник.

Регресолог сказала, що є така категорія людей, де людина може попрацювати зі своїми страхами, цілями та завданнями. І є другий рівень людей, вважає вона, яким щось знайоме, і вони вже мали медитацію. Також такі люди вже можуть помандрувати своїм справжнім життям, повідомила вона, і потрапити у свої перинатальні періоди.

«Є люди, які постійно кудись їдуть, і тікають від самих себе, не розуміючи, що мама на якомусь місяці вагітності була змушена їхати з дому, і дитина разом з нею переживала цей шок. У дитини з'явилося почуття відторгнення, і вона почувається вигнаною. Тому дуже важливо зрозуміти вашу проблему, зцілити та прибрати її. Щоб людина відчувала себе цілісною та щасливою», - резюмувала Таїсія Мельник.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, астролог Влад Росс розповів, що Коронавірус піде на спад у двадцятих числах.

Також Знай.ua писав про те, що таролог Анастасія Казачок розповіла, що таке порча та приворот.