Політичний аналітик Руслан Бізяєв розглянув питання про те, наскільки високим у сучасній Україні є напруження протистояння між різними регіонами та носіями різних ідеологій.

Свою думку він висловив у програмі «Розвилка».

«В Україні вже закінчився той час, коли Захід протистояв Сходу. Тоді треба було вибирати: або – або. Або ці герої правильні, або ті, або так треба жити, або так. Тоді йшлося про те, хто переможець, а хто переможений. Але тепер такого немає, і вибори 2024 року, напевно, покажуть це. Квиток у майбутнє дістанеться тим політикам, які зрозуміють: епоха протистояння закінчилася. Інші виявляться маргінальними фігурами, і навіть не зможуть провести свої партії до нового складу Верховної Ради», - вважає Руслан Бізяєв.

Він також торкнувся питання про можливого нового лідера української держави.

«Наступний кандидат буде темною конячкою, абсолютно позасистемною людиною у всіх сенсах слова. Але при цьому він має мати певний бекграунд і бажання піти в політику заради того, щоб зайняти місце в історії, а не просто стати маріонеткою олігархів», - вважає Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він припустив, що для експрезидента Петра Порошенка найкраще було б повернутися до України.

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку Бізяєва, Путін зараз не має наміру загострювати ситуацію в Україні військовім способом.