Нумеролог Надія Штабська розповіла, що таке нумерологія, і з якими питаннями найчастіше звертаються люди до нумеролога.

Про це вона розповіла у новому випуску програми «Акценти» з ведучою Тетяною Резвін.

«Нумерологія – це древні знання і такий об’єм знань, який допомагає нам розшифрувати, що несуть нам числа у нашому повсякденному житті. Астрологія від нумерології відрізняється тільки методом підходу. Тому що в першу чергу нумерологія розглядає дату народження, і це як основа. Якщо взяти дату народження людини, то вона народилася в одну дату. І неважливо чи це метод нумерології, чи астрології, бо вони мають бути однакові», - розповіла Надія Штабська.

Нумеролог сказала, що частіше всього до нумерологів приходять, щоб зрозуміти себе. А друге по актуальності питання, повідомила вона, це про стосунки з іншими людьми. І коли ми народжуємось, вважає вона, то у нас є якісь риси характеру в силі, а якісь є в слабкості. Коли людина знає свої слабкі сторони, то вона направляє туди увагу, підкреслила вона, і цьому більш навчається упродовж життя, тоді її життя приходить до балансу.

«Нумерологія працює з різними методиками і одним з важливих факторів є сам день народження людини. Дата народження показує основний талант дитини, те, що має побачити оточення. І на основі того, що виходить добре, вона зможе в житті вивчити щось нове. Бо така дитина буде впевнена в собі і з гарною самооцінкою. Для того, щоб дізнатися головне число нашого життя, потрібно всі числа, які входять в дату народження, сумувати. І якщо загальна сума вийшла двозначна, ми її зводимо до однозначної», - резюмувала Надія Штабська.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусалян розповідала про ідеалізацію та інші стадії стосунків.

Також Знай.ua писав, Мусалян заявляла, що жінці дається багато разів прожити той самий досвід, щоб усвідомити цінність себе.