Політичний аналітик Віталій Романченко розповів, що найбільше лякатиме українців у 2022 році: війна, тарифи чи коронавірус.

Про це він розповів у новому випуску програми «Головне» на каналі «MY.UA» з Катериною Павловою.

«Виникне проблема з опаленням, тому що в країні ми спостерігаємо кризу енергоресурсів, які не були вчасно закуплені. У листопаді та грудні нас рятувала відносно тепла погода, а зараз почалися морози. Запаси газу та вугілля швидко випаровуються. І перший виклик, з яким зіткнеться Україна, наш уряд та відповідно наші громадяни – це теплота батарей у наших будинках. Друге питання, яке виникне – це те, за якими цінами нас забезпечуватимуть опаленням, гарячою водою, електрикою», - наголосив Віталій Романченко.

Аналітик сказав, що третє питання, яким нас торпедуватимуть – це політична нестабільність в Україні. І це ситуація зі створенням нової політичної сили Разумкова, вважає він, бо є передумови, що у січні вони активізуються. І буде цікаво спостерігати, впевнений він, як виживатиме чинна коаліція. А в коаліції поступово стає людей все менше і менше, підтвердив він, особливо на тлі викладеного відео торішнього скандалу з народним депутатом з партії «Слуга народу», за якого фракція вже вибачається.

«І ще один скандал зі спробою вручити підозру за статтею 111 державна зрада колишньому президентові України Петру Порошенку. Будемо відверті – це не перша підозра топ-політику за цей рік. Я думаю, що наступного року це буде теж однією з обговорюваних тем. Тим більше, що рейтинги говорять про те, що саме час президентові замислитися про свою майбутню політичну кар'єру. У тому числі щодо того, хто ж буде можливим його опонентом у другому турі президентських виборів. Ось такий початок року на нас чекає», - резюмував Віталій Романченко.

Популярні новини зараз
ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, журналістка Катерина Котенкова зазначила, що подорожчає майже все.

Крім того, Знай.ua повідомляв, що журналістка Вікторія Панченко заявила, що тимчасові відключення під виглядом планових ремонтів уже почалися.