Політолог Руслан Бізяєв розповів, яких подій не сталося у 2021 році, хоча політологи на них очікували.

Про це він сказав в ефірі програми “Розвилка” з Вікторією Панченко.

“Перше, мені здавалося, що внутрішньополітична ситуація в країні змусить Офіс президента піти цієї осені на дострокові президентські вибори. Тому що вікно можливостей дуже вузьке і зовнішньополітичний фактор навколо країни є досить неоднозначним. Я навіть сказав би, він більш негативний, ніж позитивний”, - сказав Руслан Бізяєв.

Він зазначив, що йде більш тонка гра, і перезавантаження супроводжуватиметься яскравими та неоднозначними подіями.

“Друге – криза навколо Тайваню. Мені здавалося, що китайці її вирішать набагато швидше. Але поки Сі Цзіньпін чекає. Третє, масові протести восени. Ринок землі відкрили по-хитрому дуже. Тут відкрили, тут не відкрили. Поки що немає кадастру, де-факто ринок землі не працює. Скільки було з цього приводу шуму. І останнє – не перезавантажили Кабмін”, - додав Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, на думку експерта, на новому етапі розвитку світу ключову роль відіграватиме дипломатія.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Петро Охотін зазначив, що якщо ми говоримо про 2021 рік, то він би його назвав роком страху.