Режисерка і кліпмейкерка Аліна Діанова розповіла, що пандемія змусила шоу-бізнес піти у певний пошук нових форматів і підходів.

Про це вона розповіла в інтерв'ю українській музичній виконавиці Тетяні Воржевій у програмі «PALAEpodkast».

«У кожного склалася своя ситуація, і кожен вибудовує свій шлях самостійно. Я приїхала з Америки близько року тому, бо я здебільшого знімала там весь цей час. Я повернулася в Україну і я мала період пошуку нового формату», - зазначила Аліна Діанова.

За словами Аліни Діанової, пандемія викликала те, що їй довелося думати над новою стилізацією, форматом та стратегіями просування артистів.

«Ми зараз переходимо у новий етап, де старий формат не працює. Я собі вже знайшла нішу, в якій хочу працювати», - сказала Аліна Діанова.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Як вона зазначила, нещодавно їй випала нагода знімати кліп для музичного гурту «Воплі Відоплясова» на Кіпрі, що невластиво цьому гурту, що підтверджує те, що COVID-19 змусив поміняти підходи у шоу-бізнесі.

«COVID-19 нам не завадив, але до цього я сиділа пів року під замком і не розуміла як рухатися. Саме відчуття, що все зупинилося, тебе зупиняє», - наголосила Аліна Діанова.

Як повідомляв Знай.ua, Бебешко пояснив, чому молодь слухає Morgenshtern.

Також Знай.ua публікував слова Оскара Кучера: Якщо ти не хочеш бути зіркою, то ти не хочеш бути артистом.