Режисерка та кліпмейкерка Аліна Діанова прокоментувала зміни у суспільстві у контексті утисків та дискримінації жінок через стать.

Про це вона розповіла в інтерв'ю українській музичній виконавиці Тетяні Воржевій у програмі «PALAEpodkast».

Кліпмейкерка розповідає, що неоднократно у своїй роботі наштовхувалася на дискримінацію через свою стать. «Щойно ти виходиш трішки за рамки звичайного суспільства, ти починаєш стикатися з різними ситуаціями», - підкреслює вона.

Тим не менш, констатує Аліна Діанова, колись дискримінації було набагато більше, зокрема вона докладала масу зусиль, аби її сприймали серйозно. Загалом же, розповідає режисерка, вона мала різні періоди в житті і з досвідом змінювалося саме її розуміння. Зокрема, зазначає гостя програми, їй доводилося багато працювати з чоловіками, через це виникали незручності у стосунках із ними і їй взагалі було важко. «Зараз у своїх нових відносинах я себе відчула впевненішою як жінка і розкрилася», - каже вона.

Отже, констатує Аліна Діанова, зараз світ змінився і в цьому плані стало значно простіше. «Навіть новим Джеймсом Бондом буде темношкіра жінка. Нам зараз, грубо кажучи, 35, але ми почуваємося на 20, ми можемо одягатися та фарбуватися як хочемо, думати, що ми чайлдфрі, міняти сферу діяльності та професію», - підкреслює гостя програми.

Популярні новини зараз
Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Діанова розповіла, як пандемія вплинула на індустрію шоу-бізнесу.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв прокоментував наказ про постановку жінок певних професій на військовий облік.