Володимир Гройсман, український державний і політичний діяч, колишній прем'єр-міністр України розповів, які недоліки потрібно змінити в українській конструкції системи управління.

Про це він розповів у програмі «Конституційна кухня» Геннадія Друзенка.

«Я відповідально заявляю, те, як працює український парламент – він так працювати не може. Так, як працює український уряд зсередини, він працювати не може. І так, як працює сьогодні президент або його адміністрація – так не працює. Тому що є дублювання, перетягування, конфліктність і так далі – це саморуйнація. Тому нам потрібно змінити конструкцію системи управління країною», - заявив Володимир Гройсман.

За його словами, наразі навіть якщо залишати систему такою, як вона є, то в парламенті, уряді та адміністрації президента потрібно все розставити на свої місця. Володимир Гройсман наголосив, що робити це потрібно серйозно, професійно та інклюзивно, зокрема, щоб люди розуміли, що відбувається і що змінюється. Політик зазначив, що також немаловажливе поєднання теоретиків та практиків у формуванні конструкції української державної системи.

«Я вважаю, що це кластер. Поєднання науки теорії практики – це успіх. Це те що доповнює. І це важливо», - підсумував Володимир Гройсман.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Івшина заявила, що Україна могла б бути Британією слов’янського світу.

Знай.ua також повідомляв розповідь політолога Руслана Рохова, як діють дві моделі державного устрою – президентська та парламентська республіки.