Політичний аналітик та соціолог Антон Малєєв розповів, чи спроможна Україна вести повномасштабну війну з Російською Федерацією.

Про це він сказав в ефірі програми “My.ua” з Катериною Павловою.

Антон Малєєв розповів, чи зможе Україна протистояти Росії у випадку повномасштабної війни.

“Я б розділив це на дві складові. На суспільне самовідчуття українців як нації та на спроможність владної вертикалі. Як нація українці, безумовно, готові на даний момент до будь-якої агресії. Навіть більше, ніж вони були готові у 2014 році. І скільки я не спілкувався з провідними експертами, звичайними українцями, відповідь завжди одна: це наша держава, наша територія, воювати будемо, як доведеться, то до останнього”, - сказав Антон Малєєв.

Він зазначив, що за цей час українська армія добре розвинулась і були створені загони територіальної оборони.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

“Владна вертикаль, на жаль, не виказує жодної реальної спроможності до системних стратегічних дій… Другий важливий аспект – це озброєння нашої армії і її повна функціональна спроможність”, - додав Антон Малєєв.

Як повідомляв Знай.ua, політичний експерт зазначив, що якщо говорити простою мовою, то на Україні зійшовся світ клином.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Руслан Бізяєв заявив про постановку жінок на військовий облік, що їх хотіли насамперед поставити на економічний облік.