Аналітик, політичний експерт Олександр Новохатський розповів про своє бачення місця України у Європі та світі.

Про це він розповів у програмі Олексія Толкачова «Толкова розмова».

На його думку, Україна опинилася в епіцентрі глибокої транспортної кризи.

«Просторово-часові координати знаходження українських земель знаходяться в епіцентрі глибокої планетарної кризи. Якщо говорити простою мовою, то на Україні зійшовся світ клином. І без України на сьогодні не вирішується жодне завдання геополітичних гравців, які, як вони вважають, правлять світом. Україна є тим місцем, без якого не вирішити завдання облаштування нових торговельно-транспортних коридорів. Це місце, яке дозволяє легко покарати Китай», - каже він.

Китай піднявся на американських та афілійованих з Америкою компаніях, виробництвах, розміщених на території Китаю, пояснює аналітик.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

«Щоб покарати Китай, ви витягуєте в них виробництво. Куди ви їх поставите? Казахстан та Узбекистан не підходять, бо лежать далеко від транспортних магістралей та коридорів. Споживання в Європі. Африка ніяк не підходить», - розмірковує він.

Україна, за задумом американських сусідів, є інструментом вирішення питань з Китаєм і союзником Китаю, Росією.

«Крім того, Україна – це єдина транспортна магістраль, яка ставить на місце Європу. Тому що вся Європа – це так званий коридор Рейн – Дунай, яким володіє Німеччина. Чому зіпсувалися стосунки Британії з Європейським Союзом? Та тому, що британцям набридло користуватися каналом Рейн – Дунай. Канал Новгород - Волга - Каспійське море їм теж не підходить. Залишається єдиний і неповторний шлях із Варяг до Греків: Вісла – Дніпро. Більш того, він найкоротший, найнадійніший, найменше перешкод. Але одна дрібниця: неструктурована Україна», - робить висновок Олександр Новохатський.

Як повідомляв Знай.ua, Олександр Новохатський розповів, чим українці відрізняються від інших людей.

Знай.ua також повідомляв, що аналітик Олександр Новохатський поміркував над справжнім географічним розташуванням України.