Режисерка та кліпмейкерка Аліна Діанова пояснила, що характерні риси окремих людей часто залежать від того суспільства, у якому вони знаходяться.

Про це вона розповіла в інтерв'ю українській музичній виконавиці Тетяні Воржевій у програмі «PALAEpodkast».

За словами режисерки, часто успіх людини залежить від успішності суспільства, адже тоді вона більше розвивається. «Усе залежить від суспільства, в якому ти перебуваєш», - підкреслює вона. Як пояснює Аліна Діанова, суспільство адаптує людей до себе, до своїх параметрів, наприклад таких, як-от благополуччя та успіх.

Тобто, констатує вона, людина підлаштовується і відповідає своєму оточенню, суспільство її формує. «Ти входиш в одне поле: це не конкуренція – це інформація, і ти ростеш разом із цим суспільством», - стверджує Аліна Діанова. Тому, підкреслює кліпмейкерка, вона й переконана, що багато залежить від оточення та думок людей, які знаходяться навколо.

Як повідомляв Знай.ua, Діанова розповіла, як пандемія вплинула на індустрію шоу-бізнесу.

Популярні новини зараз
"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Маньковський заявив, що ми взяли все найгірше, що було в СРСР.