Економічний експерт Олександр Гончаров висловив свою думку щодо того, чи існують в Україні передумови для повноцінної соціальної революції в найближчому майбутньому.

Його слова прозвучали у програмі Олександра Кочеткова «Валіза пророка».

«В Україні нормально заробляють 10 відсотків громадян, які обслуговують заможні сім'ї. І заробляють вони коштом решти населення, з гаманців якого вже витрусили останні рештки. У 2022 році з 90 відсотків українців брати буде вже нічого. Влада, звичайно, знайде спосіб щось вичавити з них, але це будуть копійки. Я прогнозую, що 2022 рік буде дуже складним та повним розчарувань. І цього ж року клани почнуть гризтися між собою – тих джерел, коштом яких вони благополучно жили, вже немає, тому вони будуть рвати один в одного», - припускає Олександр Гончаров.

Він назвав Київ «острівцем щастя», де є дорогі автомобілі та елітне житло, на відміну від решти країни.

«При цьому Україна посідає четверте місце у світі за запасами природних ресурсів, а за запасами марганцевої та титанової руди – перше. Зі 120 найважливіших корисних копалин у нас є 117. Тобто потенційно Україна – дуже багата країна. Все це говорить про одне – про рівень ефективності державного управління», - говорить Олександр Гончаров.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він підбив попередні підсумки роботи Національного банку за 2021 рік.

Також Знай.ua повідомляв, що Гончаров дорікнув українському керівництву у нехтуванні природними багатствами країни.