Про це він розповів у програмі Олександра Кочеткова «Валіза пророка».

Як зазначає економіст, Україна має 117 зі 120 природних ресурсів, які використовує промисловість. А відтак, констатує Олександр Гончаров, зараз українські надра дуже навіть привабливі і держава має в цьому плані гарні перспективи, на її території можна видобувати велику кількість копали. «Сьогодні велика увага саме до наших надр», - підкреслює він.

Тим не менш, зауважує експерт, інтерес до українських надр проявляється ззовні, а не зсередини держави, тобто з боку влади. Водночас Олександр Гончаров акцентує на перспективності України та тому, що влада не займається її розвиток.

Аби не бути голослівним, він згадує заяву прем’єра про розмір ВВП майже 190 мільярдів. «З іншого боку – я дивлюсь і думаю, ну якийсь фокусник у нас цей Шмигаль. Ну як можна цьому радіти, якщо в тебе жодна державна корпорація не є прибутковою», - обурюється гість програми. На думку Олександра Гончарова, влада акцентує лише на незначних покращеннях, але не займається вирішенням серйозних проблем, як-от збиткові державні корпорації.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Гончаров розповів про важливість гідної оплати праці для військових.

Також Знай.ua писав про те, що Головін пояснив, навіщо Україні необхідна промислова програма.