Політолог Руслан Бізяєв розповів, у що варто інвестувати свої кошти українцям, які мають зайві гроші.

Про це він сказав в ефірі програми “Розвилка” з Любов’ю Завальнюк.

Руслан Бізяєв розповів, чи варто вкладати свої гроші в українські ОВДП.

“З усіх тих інструментів, в які можна інвестувати, ОВДП я поставив би на останнє місце. Все-таки краще земля і все, що виробляється: енергоактиви, продовольчі товари. Те, на що постійно зростає попит. ОВДП – це абсолютно стабільний дохід, але щоб зайти на ринок ОВДП, вам треба мати хоча б мільйон гривень”, - сказав Руслан Бізяєв.

Він зазначив, що в ОВДП варто вкладати з погляду тактики, а з точки зору стратегії краще буде земля або частка в бізнесі, який пов'язаний з енергоресурсами.

Популярні новини зараз
В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку Депутатка розкрила, як довго ми будемо без світла та тепла цієї зими Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

“IT-бізнес і ті види бізнесу, які працюють онлайн. Зараз все, що в онлайні, буде затребуване, а все, що в офлайні – буде менш рентабельним”, - додав Руслан Бізяєв.

Як повідомляв Знай.ua, Данило Монін заявив, що у нас фактично не дають грошей банківські установи.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Геннадій Балашов зазначив, що вести бізнес у цій країні не те, що невигідно – небезпечно.