Журналістка Катерина Котенкова дала невтішний прогноз на 2022 рік, заявивши про відсутність позитивної зміни курсу країни, а також проблеми в економіці та соціальному забезпеченні населення.

Про це вона розповіла у програмі «Суть подій» для каналу Знай.ua.

«Цього року нам навіть не дають надії на найкраще життя. Скажу так, цього року буде ще гірше, ніж торік. Ось посудіть самі. Пенсії піднімуть на копійки, зарплати також. Прожитковий мінімум дорівнюватиме прожитковому виживанню. І нам залишиться розраховувати лише на самих себе, хоча, якщо чесно, я вже давно не розраховую на державу», - заявила Катерина Котенкова.

Журналістка вважає, буде цікаво спостерігати, як влада викручуватиметься, коли в бюджеті почнуть закінчуватися гроші. За її словами, якщо їм вдасться вийти з цієї ситуації в новому році і вдасться профінансувати всі витрати, то розплата за анаболічне зростання настане вже у 2023-2024 роках – якраз у період важливих політичних кампаній.

«Але найнеприємніше у всій цій ситуації – це те, що зміни курсу країни немає, навіть сподіватися на краще не доводиться. А розпорядники чужого – політики та чиновники – вирішують і продовжуватимуть вирішувати, кому освоювати десятки мільярдів доларів грошей платників податків. Тих самих людей, які оплачують постійно дорожчі продукти, ліки та комуналку. І заплющують очі на крадіжку мільярдів. Своїх, теоретично, мільярдів, бюджетних. Одні тільки дороги закопали вже не один мільйон», - каже Катерина Котенкова.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Журналістка зауважила, що зростання цін просто лякає, і складається враження, що ціни зростають щодня. Вона додала, що незрозуміло, чи буде зростання цін короткочасним, чи він є чимось більш зловісним. Катерина Котенкова вважає, що те подорожчання, яке ми зараз спостерігаємо – лише квіточки.

Як повідомляв Знай.ua, журналістка Вікторія Панченко зазначила, що зростання споживчих цін збільшилося на 11%.

Окрім цього Знай.ua повідомляв, що журналістка Катерина Котенкова розповіла, як розпланувати бюджет на Новий рік.