Журналіст та засновник проєкту “Наші гроші” Юрій Ніколов розповів, що треба робити для боротьби з олігархами в Україні.

Про це він сказав в ефірі "Романенко Бесіди" з Юрієм Романенком.

“Антимонопольний комітет за своєю потенцією – це орган не менш важливий, ніж Кабінет міністрів. Він за законом і теоретично такий же незалежний. Його функціонал та можливості щодо впливу на олігархів надзвичайно високі. На порядок вищі, ніж у податківців”, - сказав Юрій Ніколов.

Він зазначив, що Антимонопольний комітет має ширший інструментарій, щоб протистояти олігархам, а не просто виписувати їм штрафи.

“Здавалося б, йдеш на війну з олігархами-монополістами… Ти маєш перше що зробити – Антимонопольний посилити. Якщо ти реально йдеш воювати… Якщо ти хочеш поставити в колінно-схилену позу олігарха – тобі потрібен інструмент, яким ти це робитимеш. А якщо ти до олігарха на розбірки приходиш з огірком у кобурі замість пістолета, то над тобою олігарх іржатиме”, - додав Юрій Ніколов.

Популярні новини зараз
Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Золотарьов розповів, чи треба садити Порошенка.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Олександр Новохатський заявив, що у нас вилазить величезна кількість людей із запитом на "сильну руку".