Український політолог Андрій Золотарьов розповів, чому варто було раніше притягти до кримінальної відповідальності п'ятого президента України Петра Порошенка.

Про це він сказав в ефірі програми “Культ Особистості” з Русланом Бізяєвим.

Андрій Золотарьов зазначив, що намагатися довести винність та посадити у в'язницю п'ятого президента України Петра Порошенка треба було у 2019 та 2020 році.

“Наразі це неминуче породиться в істерику, що влада переслідує патріотів. Вказуватимуть на те, що ось Порошенко вирішив проблему, не дав заморозити країну. А що у Зеленського? Але, за великим рахунком, елемент справедливості у всьому цьому, безумовно, є. Тому що саме за Порошенка з'явилася 258 стаття, яку йому зараз інкримінують. Фінансування терористичних угруповань”, - сказав Андрій Золотарьов.

За його словами, якщо людина криміналізує щось, і потім цим займається – вона має нести як мінімум політичну відповідальність.

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати
Показати ще

“Репутаційних втрат Порошенко зазнає. Довести факт змови буде дуже складно”, - додав Андрій Золотарьов.

Як повідомляв Знай.ua, Олег Постернак розповів, від чого залежить результат наступних виборів.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Руслан Бізяєв заявив, що боротьба з олігархами відбувається лише у медіа.