Нумеролог, неопсихолог Нонна Мусалян розповіла, що у світі панує психологічна незрілість і це причина всіх страждань.

Про це вона розповіла у своєму новому блозі на Youtube.

«Ми живемо в епоху змін, де приходять нові закони, а старі просто не працюють. У світі панує пандемія синдрому незрілої особистості. І це причина всіх так званих страждань, розладів, неврозів та обурень. Безумовно, 200 років тому не було професії психолога і люди, будучи незрілими, породжували дітей, тому зрілі батьки – дуже велика рідкість», - розповіла Нонна Мусалян.

Нумеролог сказала, що людині за паспортом може бути 45 років, але її поведінка нагадує примхливу дитину, яка ображається і хоче до себе уваги. Якщо особистість зріла психологічно, вважає вона, відповідно емоційно і духовно теж. І тоді у такої людини, повідомила вона, всі сфери життя гармонійні, здорова самооцінка, і в неї збільшуються доходи.

«Заздрість – це невміння приймати потенціал іншої людини, а гординя – це невміння приймати допомогу від інших людей. І все це спричиняє невміння вибудовувати партнерські відносини в сім'ї, бізнесі та в принципі будувати здорові соціальні зв'язки. Зріла людина бачить унікальність та потенціал інших людей і спокійно це приймає. А також зрілі люди вміють приймати допомогу і визнавати себе, що в чомусь вони недосконалі до кінця», - резюмувала Нонна Мусалян.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусалян розповідала про ідеалізацію та інші стадії стосунків.

Також Знай.ua писав, Мусалян заявляла, що жінці дається багато разів прожити той самий досвід, щоб усвідомити цінність себе.