Нумеролог Нонна Мусалян дала низку рекомендацій щодо того, як людина може позбутися від полону власного минулого та вільно продовжувати жити далі.

Її слова пролунали у програмі «Прогноз».

«Багато людей живе у своєму минулому, але я категорично не рекомендую цього робити. Потрібно прощатися, наприклад, зі своїми образами, а для цього необхідно чесно зізнатися собі: так, я ображаюся, я злюся. Але й такий особистий досвід треба сприймати із вдячністю. Кожна людина в нашому житті показує нам якусь частину нас – те, що є в нас і над чим ми маємо попрацювати. У той момент це в нас було, це було нам потрібно – але звідси не випливає, що так має бути завжди. Прощатися з минулим необхідно тому, що воно забирає величезну кількість енергії та ресурсів. Ментальне тіло людини працює таким чином, що вона завжди концентрується на тому, про що думає. Мозок – річ дуже підступна, він змушує нас сумніватися і боятися. Тому від мозку треба спускатися в серце», - радить Нонна Мусалян.

За її словами, людина має відчути себе, щоб увійти до резонансу з усім світом.

«Для позбавлення від минулого можна використовувати техніку вільного написання, яку часто рекомендують психотерапевти. Тобто просто брати папір і описувати всі ті гидоти, що засіли у вас у голові – а потім спалювати цей папір. Це допомагає, хоч і не всім», - каже Нонна Мусалян.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше вона назвала першопричиною всіх страждань психологічну незрілість.

Також Знай.ua повідомляв, що Мусалян дала свій астрологічний прогноз на січень 2022 року.