Політичний аналітик Андрій Вігірінський розповів, що українська влада не могла б домовитися з Росією і піти їй на поступки для покращення ситуації у країні.

Про це він сказав в ефірі програми “Мотив” з Юрієм Подорожнім.

“Можливість безпосередньої зустрічі і вирішення питання на рівні двох країн – України і Росії – її немає. Вона не на столі, не артикулюється і не розглядається. Така можливість була у 2019 році”, - сказав Андрій Вігірінський.

За його словами, Росія не хоче комунікувати з Україною, а згодна на діалог лише з її партнерами.

Він зазначив, що навіть якщо Україна погодиться виконувати Мінські домовленості так, як цього хоче Росія – РФ не погодиться на зустріч.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

“В Україні є занадто велика кількість сил, які орієнтуються на зовсім інших суб’єктів зовнішньої політики, які у випадку непогодження будуть хитати цього ж Зеленського. Це не будуть порошенківці, це буде певне громадянське суспільство, яке буде проти співпраці України з Російською Федерацією”, - додав Андрій Вігірінський.

За його словами, оскільки вже тривають перемовини між Росією та США, то Україна не зможе ухвалювати рішення без консультації з партнерами.

Як повідомляв Знай.ua, Павло Жовніренко нагадав, як Україні вдалося захистити острів Тузла від російської окупації.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Ілія Куса розповів про реакцію Заходу на послання президента РФ.