Журналістка Катерина Котенкова звернулася до української влади, розповівши про критичну ситуацію з величезними платежами за електрику та опалення для бізнесу, які для багатьох виявилися непідйомними.

Про це стало відомо з програми «Суть подій» для каналу Знай.ua.

«Хочу поставити кілька важливих питань. Просто не знаю, до кого ще звернутися. Розкажіть, як українцям жити?», – звертається до влади Катерина Котенкова. Журналістка зупинилася на важливому питанні тарифів для бізнесу. Вона зазначила, що платіжки для багатьох виявилися непідйомними, і не зрозуміло, як протягнути до закінчення опалювального сезону.

«Підприємці отримали платіжки за електрику, за опалення і багато хто розуміє, що пережити цю зиму зможуть далеко не всі. Під словом пережити я маю на увазі протягнути до весни, до закінчення опалювального сезону. Дорогі наші чиновники, якщо ви не знаєте, я вам розповім, як у нас все в країні насправді. Бізнес не витримає таких тарифів, вже не витримує, тому багато хто просто звільняє людей», - заявила Катерина Котенкова.

Журналістка розповіла, що малі бізнеси закриваються, бо нема чим платити людям зарплату. За її словами, підприємці, незважаючи на холод, зайвий раз не включають обігрівачі, бо потім приходять величезні платіжки за електроенергію.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

«Люди заощаджують на своєму здоров'ї. А у всьому винні нелюдські тарифи. Адже підприємці платять за електроенергію набагато більше, аніж населення. Таке тарифне навантаження зможе витримати далеко не кожен малий бізнес», - вважає Катерина Котенкова.

Як повідомляв Знай.ua, журналістка Вікторія Панченко розповіла, що зростання споживчих цін збільшилося на 11%.

Крім того, Знай.ua повідомляв, що Олег Попенко розповів, наскільки зросте тариф на газ.