Лідер Національного Корпусу Андрій Білецький прокоментував заяву представника німецької політичної партії «Лівих», в якій було висунуто ультиматум Україні.

Про це він розповів у своєму блозі.

«Голова фракції «Лівих» в Бундестазі, етнічна туркеня Севім Дагделен, висунула ультиматум Україні, який дивовижно збігається з вимогами російських дипломатів:

- відмовитися від права обирати самостійно шляхи звільнення окупованих районів Донецької та Луганської областей – ми маємо відмовитися від військового шляху;

- надати російським окупаційним адміністраціям Донбасу і Луганщини статус автономій всередині України;

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

- припинити «дискримінацію» російськомовного населення України;

- припинити практику закриття опозиційних телеканалів», - зазначено у публікації.

На думку Андрія Білецького, партія «Лівих» сформована з німецьких комуністів, яких не було люстровано. За його словами, вони системно співпрацювали з Росією.

«Минають роки, і німецькі неокомуністи знову підтримують необільшовицьку Росію, просувають проросійську зовнішньополітичну повістку, видаючи її за німецьку. А через мережу своїх фондів, на кшталт «ім. Рози Люксембург», поширюють деструктивні ліві ідеї в Україні, відбілюють різних вуличних «дегенератів», які нападають на ветеранів АТО, патріотів», - сказано у публікації.

Як повідомляв Знай.ua, у Харкові відбулись інклюзивні змагання за підтримки Національного Корпусу.

Також Знай.ua повідомляв, що Максим Жорін прокоментував закон про воєнний облік для жінок: Це для безпеки нічого не змінить.