Астролог Альбіна Пономаренко дала свій прогноз щодо того, які події готує січень нового року для України та українців, у тому числі у міжнародній сфері.

Її слова пролунали у програмі «Прогноз».

«Повномасштабної війни у січні не буде, але невдовзі можуть бути провокації. Але це не обов'язково будуть військові зіткнення – можуть статися якісь скандали у самій Україні. Ці події стануть своєрідним запаленням, яке свідчить про те, що в організмі щось не в порядку. Гарною датою стане 19 січня, яке допоможе вирішити усі протиріччя. Цей день обіцяє Україні успіх у міжнародних переговорах, нові призначення у країні, прийняття нових корисних законів. Незадовго до цього НАТО та Росія вестимуть переговори, вже є якісь домовленості – і я вже можу сказати, що їхні результати будуть позитивними для України», - зазначає Альбіна Пономаренко.

Вона також спрогнозувала наслідки енергетичної кризи для нашої країни.

«Зараз Юпітер заходить до Риб, а це може бути пов'язане з нафтою та газом. У глобальному плані це досить добрий вплив, таким він може стати й для України. Між 16 та 19 січня ми можемо почути про якісь переговори та позитивні зрушення у цій сфері», - каже Альбіна Пономаренко.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше вона розповіла, що несе людям ретроградний Марс.

Також Знай.ua повідомляв, що Пономаренко пояснила вплив затемнень на життя людей та країн.