Про це вона розповіла у програмі Любові Завальнюк «Прогноз».

Вона передбачає, що з 12 по 14 грудня можуть статися приємні події.

«Ці події пов'язані із новими законами, новими реформами. Ефективні поправки можуть бути до законів. Добре було б ухвалити на цьому аспекті бюджет України на 2022 рік. Грудень дуже хороший для творчих, ефективних, демократичних рішень та перетворень у країні. А 19 грудня 50 на 50: тут можуть бути публічні скандали, градус у суспільстві може піднятися. Але є добрий аспект, який зможе це все гармонізувати та привести до гарного знаменника», - зазначає вона.

На взаємини українців впливатиме коридор затемнень, продовжує Альбіна Пономаренко.

«Ми до нього включаємось, і 4 грудня у нас буде резонанс із гороскопом України. Ця точка буде дуже чутливою. Затемнення мають певну послідовність. Кожне затемнення через 18 років повторюється. Попереднє затемнення, яке було аналогічне до цього, Україна зрезонувала своїм гороскопом. Це було 24 листопада 2003 року. Це було майже за рік до початку Помаранчевої революції. А напередодні цього затемнення була Революція троянд у Грузії. Це дало таку хвилю в українському суспільстві, що 24 листопада були акції протесту опозиції, і це запустило певну хвилю. Тоді в карті України був напружений резонанс до Сонця, а Сонце – правитель, президент, Верховна Рада», - пояснює астролог.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Затемнення так включає гороскоп, що відбуваються події не тільки в ці кілька днів, а й протягом цілого року.

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Єрмолаєв бачить у великих інвестпроєктах небезпеку для суверенітету України.

Також Знай.ua повідомляв, що Анатолій Амелін прогнозує посилення хаосу на світових ринках: «Ковід нікуди не пішов».