Відомий телевізійний ведучий Павло Костіцин пояснив свій вибір професії, зокрема коли саме він прийняв таке рішення і що на нього вплинуло.

Про це він розповів у програмі Нонни Мусалян «Неоінтерв'ю».

Ведучий розповідає, що у 12 років він прийшов у театр, а вже через 2 роки не міг уявити свого життя без телекамери чи сцени. «Мене неймовірно захопила ця романтика, але я дуже рано зняв рожеві окуляри щодо шоубізнесу. У 14 років я вже перехворів на зоряну хворобу – я брав участь у таких проєктах, які провінційному хлопчику мали здаватися нездійсненною мрією», - каже він.

Отже, констатує Павло Костіцин, він вже тоді знайшов своє призначення в кіно, театрі та на телебаченні. Водночас гість програми зазначає, що ніколи не мав сумніві щодо вибору професії. «Я ніколи не думав про те, щоб звернути з тієї дороги, яку я вибрав у 12 років», - підкреслює він і додає, що тоді ж став актором театру «Золотий ключик».

Водночас періоди на відпочинок, підкреслює ведучий, потрібні кожній людині, але це не впливало на його рішення далі займатися своєю справою. «Всі мої успіхи та провали – це шлях, який я з вдячністю приймаю», - підсумовує Павло Костіцин.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, шоумен Олександр Лещенко повідомив про другу спробу розпочати вокальну кар'єру.

Також Знай.ua писав про те, що Ігор Грохоцький розповів про свої походеньки по музичних шоу.