Політтехнолог Дмитро Фіщенко розглянув питання про те, чи може чимось у нинішній ситуації путінська Росія загрожувати Україні та якими обставинами це обумовлено.

Свою думку він висловив у програмі «Мотив Подорожнього».

«Могутність Росії тримається тільки на тому, що хлопчик ще не крикнув: «А король-то голий!». На мою думку, цим хлопчиком буде Україна. Чому Путін у 2014 році зупинився у своїй експансії? Адже Росія з'їдає все, що може з'їсти. А тут Росія відкусила Крим та половину двох областей України – і на цьому її міць закінчилася. Тоді всі побачили, чого вартий її знаменитий авіаносець «Адмірал Кузнєцов». Коли при мені називають Росію потужною військовою державою, я завжди запитую: яке нове озброєння з'явилося в Росії за останні 30 років? Начебто якась сучасна зброя там є, але настільки секретна, що про неї нікому не розповідають. А на практиці весь російський військовий флот може більш-менш на рівних протистояти одному американському авіаносцю», - вважає Дмитро Фіщенко.

На його думку, навіть російські танки за бойовими якостями поступаються українським.

«У Росії є хіба що ракета «Булава», яка має на 10 запусків 8 штатних. А дві ракети розриваються там, де їх запускають», - каже Дмитро Фіщенко.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше політичний аналітик Антон Малєєв заявив, що український народ готовий до війни з Росією, а влада – ні.

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку дипломата Олександра Чалого, Україна зараз залишилася віч-на-віч з Росією.