Екстрасенс і знавець окультних наук Руслан Атаманов пояснив, з чого походить церковне свято Хрещення, яке припадає на 19 січня, зокрема про сьогоднішнє його значення та старі традиції.

Про це він розповів у програмі «Прогноз».

Руслан Атаманов розповідає, що після хрещення Христос зайнявся проповідництвом, а традиції Хрещення і до сьогодні пов’язані передусім із водою.

Зокрема, каже екстрасенс, напередодні свята люди вирубували хрестоподібну ополонку, яка називалася «йордань», опівночі священники освячували воду в ній і віряни проводили омивання. «Таке купання – символічне очищення від гріхів, так би мовити, духовне переродження. А вода несе в собі інформацію про всю нашу планетарну систему, і кожна клітина організму людини сприймає її», - пояснює гість програми.

Принагідно Руслан Атаманов нагадує, що 80% організму людини – це вода, тобто він є програмованою системою. Як він пояснює, спілкування та решта факторів можуть повпливати на людину на клітинному рівні, змінивши біохімічний склад води в її організмі. «Програма, яка вкладається у воду, може завдати як користі, так і шкоди», - констатує екстрасенс.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..." Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, астролог Альбіна Пономаренко пояснила, що січень створений для того, щоб люди перезавантажилися.

Також Знай.ua писав про те, що астролог Альбіна Пономаренко розповіла, чим варто займатися у день зимового сонцестояння.