Астролог Альбіна Пономаренко прокоментувала особливості дня осіннього рівнодення і пояснила, чим варто зайнятися в цей день, а чого й зовсім не робити.

Про це вона розповіла у програмі «Суть подій» на каналі «Знай.ua».

Як пояснює астролог, у день осіннього рівнодення Сонце входить у знак Терезів, а це символ рівноваги. Тому, підкреслює вона, цей час добре підходить для роботи над партнерськими стосунками – подружніми чи діловими. «У цей день можна будувати плани, але ще краще він підходить для того, щоб розібратися в собі, зрозуміти своє місце у партнерстві та можливість розкрити свою особистість через взаємодію з партнерами», - розповідає Альбіна Пономаренко.

До того ж, додає гостя програми, на Русі осіннє рівнодення – це свято урожаю, українці завжди були землеробським народом і, відповідно, в їхньому житті урожай і все, що з ним пов’язане, мав велике значення.

Наступним сильним у магічному плані днем, розповідає вона, є зимове сонцестояння, коли Сонце входить у перший градус Козерога. «Це день народження нового сонця, яке до того ж пов'язане зі святом Різдва», - зазначає Альбіна Пономаренко. Загалом же, стверджує астролог, цей час добре підходить для «перезавантаження» та очищення себе.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, астролог Альбіна Пономаренко заявила, що будувати плани найкраще з 14 січня до 4 лютого.

Також Знай.ua писав про те, що астролог Альбіна Пономаренко розповіла, що нам принесе ретроградний Марс.