Астролог Альбіна Пономаренко назвала ті дати 2022 року, які найкраще підходять для складання важливих планів і здійснення вирішальних дій.

Свій прогноз вона висловила у програмі «Суть подій» на каналі «Знай.ua».

«Період ретроградного Меркурія – це найкращий час для планування, глибинного аналізу та глибинної підготовки. Меркурій – це планета ділова та інтелектуальна. Також планувати добре в період молодика. Будувати плани найкраще з 14 січня до 4 лютого, особливо на китайський Новий рік – 1 лютого. Плани найкраще вибудовувати як піраміди: у нижній частині – матеріальні завдання, у верхній – духовні, а ще вище – готовність виконувати свою місію на землі. Тоді ви увійдете в резонанс з початком нового циклу та отримаєте енергію», - радить Альбіна Пономаренко.

За її словами, як після молодика Місяць починає рости, так само зростатимуть і плани.

«З 5 лютого до 26 квітня буде оптимальний час для реалізації своїх планів. Наступні такі періоди – з 4 червня до 9 вересня та з 3 по 20 жовтня. Крім того, не слід забувати про традиційний слов'янський Новий рік, тобто весняне рівнодення. 21 березня – це магічний день, коли найкраще встати на світанку, зустріти Сонце та прописати всі свої плани на рік уперед», - каже Альбіна Пономаренко.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше вона порадила знайти точку сили при ретроградному Марсі.

Також Знай.ua повідомляв, що Пономаренко розповіла, на які знаки Зодіаку чекає успіх у 2022 році.