Астролог Альбіна Пономаренко розповіла, що нам підготував січень і що відбувається у січні з емоційним станом людей.

Про це вона розповіла у новому випуску «Прогноз» з ведучою Любов'ю Завальнюк.

«Січень створений для того, щоб люди перезавантажилися, відпочили, наповнилися силами і вже з 5-6 лютого розпочали рух. Тому січень створений для того, щоб виконувати поточну роботу, яка у вас є. На початку року у людей відбувається божевільна емоційність, бо рік закінчився і людина видихнула після свят. Тим більше, що ми увійшли в новий рік на період ретроградної Венери, а вона відповідає за почуття та емоції», - розповіла Альбіна Пономаренко.

Астролог сказала, що головна тема ретроградної Венери полягає саме в тому, що у людей загострюються почуття. І в такий момент, вважає вона, потрібно зрозуміти, чи дійсно втомилися люди, чи просто стосунки насправді зжили себе. Також у нас складається кілька напружених аспектів на небі, повідомила вона, які можуть провокувати подібні впливи. Наприклад, підкреслила вона, Марс в опозиції з чорним Місяцем, тобто Марс – це пристрасті, а чорний Місяць – це слабка точка, і точний аспект відбуватиметься 9 січня.

«Але ми вже в резонансі з цим аспектом, і він схиляє до агресії, особливо тих, хто має в натальній карті подібну квадратуру з чорним Місяцем. І ось ця агресія просто виринає в людині, але пригнічувати її не потрібно. З агресією треба якось працювати, бо вона може зруйнувати людину та стосунки. Агресія – це дуже велика сила, яку треба трансформувати у творчість та пройти психотерапію. Оскільки чорний Місяць у гороскопі кожного є показником негативної карми з минулих втілень», - резюмувала Альбіна Пономаренко.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, астролог Альбіна Пономаренко заявила, що будувати плани найкраще з 14 січня до 4 лютого.

Також Знай.ua писав про те, що астролог Альбіна Пономаренко розповіла, що нам принесе ретроградний Марс.